A Dabasi Dinamit a győztes a strandkézilabda magyar bajnokság kiemelt csapatainak versenyén

2007. augusztus 4-én és 5-én rendezte meg a Magyar Kézilabda Szövetség Strandkézilabda Bizottsága a Hungarian Beach Handball Tour záró fordulóját a Városligeti Plage-on, azaz a Műjégpálya területén kialakított strandkézilabda pályákon. A bonyolult angol nyelvű elnevezés magyarul a Kiemelt Csapatok Strandkézilabda Bajnoksága, több fordulóban, pontozásos rendszerben lebonyolított, strandkézilabda bajnokság, profi játékosok számára. A nyár eleje óta zajló  előző fordulók helyszínein, Vonyarcvashegyen szintén első helyezést, Balatonbogláron pedig negyedik helyezést elért Dabasi Dinamit a tegnapi döntők során újra elsőként végzett, így 25 ponttal aranyérmet szerzett az idei bajnokságban.
A Dabasi Dinamit játékosai:  Burik Máté, Gábossy Balázs, Himmer Zoltán, Kálomista Tibor, Kovács Péter, Németh Zoltán, Ocsovai Zsolt, Presinszky Zsolt, Strupka András
Edző: Réti Attila
Az aranyérem mellett a csapat egy garnitúra mezt vehetett át. A versenyen való részvétel összes költségét a játékosok önerőből finanszírozták, támogatójuk nem volt.

Dabasi Dinamit                                    25 pont
Letenye Select-H2O BHT               22 pont
Hír-Sat 2000 Kft. Keszthely         20 pont

vissza az előző oldalra