Matus Szilvia - Májusi horoszkóp

Kos  

Eseménydús hónapra számíthat anyagi téren, kedves Kos. Bár kedvező napjai lesznek, valójában jól tenné, ha fokozott figyelmet szentelne anyagi ügyeinek, mert könnyen csalódás érheti. Emberi kapcsolatai terén-legyen az család, párkapcsolat vagy barátság- harmonikus időszak következik.

Bika

Boldog Születésnapot kedves Bika!

Ha eddig voltak problémái a párkapcsolatában, azok ebben a hónapban szinte teljesen jelentőségüket vesztik. Testvéreivel, barátaival kitűnően szót ért, kapcsolatuk sokat javul. Esetleg a család és a hivatás terhei nyomaszthatják ebben a hónapban.

Ikrek

Munkája, hivatása területén a szerencse kíséri egész hónapban, és mindez nagyon szépen hoz a konyhára. Kedvesével jól megértik egymást, és barátai révén kellemes új ismeretséget köthet.

Rák

Társasági élete felélénkül, megnyerő személyisége csak úgy vonzza az embereket. Vágyait korlátoznia kell most, ez még nem a beteljesülés időszaka. Anyagiak terén szintén türelmet kell tanúsítania, lassú még az előremozdulás.

Oroszlán

Talán a hivatása az egyetlen terület, ahol némi nehézségbe ütközhet. Mindenesetre, ha változtatni szeretne, azt most érdemes elindítania. Otthonában- még ha a munkájából haza is visz némi feszültséget- kedvező változásokra számíthat. Párkapcsolat, szerelem, baráti kapcsolatok sínen vannak, minden szuper és zökkenőmentes.

Szűz

Gyakorlatilag bárkit képes a tenyeréből etetni most kedves Szűz. Utazás, tanulmányok, vagy esetleg a munkája területén számíthat némi nehézségre, de nem kell aggódnia, ezek csak átmeneti problémák, és szinte maguktól megoldódnak.

Mérleg     

Anyagiak terén Fortuna kiemelt figyelmet szentel most Önnek, kedves Mérleg. Ám ez nemcsak a szerencse érdeme, sokat dolgozott, kiválóan teljesített és megkapja jól megérdemelt jutalmát. Milyen szép! Mint a mesében. Partnerével való kapcsolata azonban már korántsem olyan mesébe illő, vitákra, veszekedésekre számíthat.

Skorpió

Minden negatív tulajdonsága rejtve marad ebben a hónapban, és az Ön körül élő emberek boldogan élvezik ennek áldásos hatását, és ettől Ön is sokkal jobban érzi magát. Partnerével viszont akad némi nézeteltérése, de ezt is megoldja.

Nyilas

Munkahelyi problémák a köbön. Túl sok munka tornyosul most Ön előtt, és munkatársai is rendkívül ellenségesek. Kedvese és családja támogatására fokozottan számíthat. De legyen résen, aki ártani akar, az most elérheti célját.

Bak

Szinte minden csillagjegy számára kedvező ez a hónap, de ez Önre fokozottan érvényes, kedves Bak. Ha Ön vállalkozó, számíthat kellemes anyagi fordulatokra. Közlekedjen óvatosan, csak semmi hirtelenkedés!

Vízöntő

Munkaügyei szempontjából kitűnő lehetőségeket tartogat ez a hónap, melynek anyagi és egzisztenciális előnyeit egyaránt élvezheti. Az otthonában azonban nem igazán érzi most jól magát, úgy érzi, családtagjai folyton gátolják.

Halak 

Kiváló hónap ez a szerelemre. Adva van a lehetőség, csak engednie kell, hogy megvalósuljon.

Kedvező anyagi fordulatokra számíthat, érdemes odafigyelni a kínálkozó lehetőségekre. Titkok lengik körül, az egyik ezek közül most nyilvánosságra kerülhet.

vissza az előző oldalra