Matus Szilvia - Horoszkóp

Kos

Boldog Születésnapot!

Hivatalos ügyeinek intézésében és a közlekedésben a szokottnál is harciasabb, nem kevés problémát okozva ezzel. Összességében azonban kedvező időszakra számíthat. Anyagiak terén 22-e és 30-a között villog a vészjelző.

Bika

Bánjon óvatosan a pénzügyeivel, kedves Bika, különben komoly gondokra számíthat ezen a téren. A hónap utolsó hetében a család kerül előtérbe, egy ezzel kapcsolatos problémát kell megoldania. Társasági élete fellendül, és sok örömét leli az emberi kapcsolatokban.

Ikrek

Rendkívül energikus most, jobban, mint ahogyan azt Öntől megszokták. Partnerével való kapcsolata szenvedélyes és túlfűtött. Próbálják a felgyülemlett feszültségeket termékeny úton levezetni! Hivatása figyelme jelentős részét leköti, és munkája területén szerencsés fordulatra számíthat.

Rák

A hónap közepétől úgy érzi, hogy hatalmas erő birtokosa, és ezt mind a hivatása területén szándékozik kamatoztatni. Azért ügyeljen az egyensúlyra, mert ha túlhajszolja magát, annak az egészsége látja kárát. Gyermekében sok örömet talál, szerencsésnek érzi magát vele kapcsolatban. Anyagi lehetőségei még egy ideig korlátozottak lesznek, de ez a hónap hoz némi bevételt.

Oroszlán

Titkos szerelmi viszonyról vallanak a csillagok, szakítások, kibékülések - egyszóval nagy a mozgolódás ezen a téren. A hónap utolsó hetében hivatásában adódhatnak akadályok, bár egy percig sem kétséges, hogy megoldja ezeket. Otthonában minden jól megy, és partnerkapcsolata is több örömet nyújt, mint az elmúlt fél évben. Huszadika után fennáll utazás lehetősége, használja ki!

Szűz 

Lesz néhány nap ebben a hónapban, amikor „áll a bál” a Szüzek háza táján. Partnerével csatározásokra számíthat, nehezen tudják elképzeléseiket összeegyeztetni. Használja fel briliáns kommunikációs készségét, és simítsa el a problémákat mindkettejük megelégedésére. A munkája most is beválik, mint feszültség levezető.

Mérleg     

Ha munkahely változtatáson töri a fejét, most jött el az idő a cselekvésre, mert új, kedvező lehetőség adódik. Újra Önre mosolyog a szerencse anyagilag, lehet hogy éppen új munkája révén. Tanulmányokban és hivatalos ügyek intézésében akadályokba ütközhet, és sok munkájába kerül, hogy ezeket leküzdje.

Skorpió

Túl sokba kerülnek most kisebb-nagyobb vágyai, és a pénze egyre csak fogy. Sok feszültség forrása ez, de mint mindig, most is megoldja a felmerülő problémákat. Váratlan, új szerelem toppanhat az életébe, mely sok örömet adhat, akárcsak a munkája.

Nyilas

Családi konfliktusai 20-án érik el a tetőpontjukat, azután már enyhülni fognak. Munkájában leküzdhető akadályokba ütközik, de ezek csak pillanatnyi problémát jelentenek. Kapcsolódjon ki, áldozzon az élet örömeinek, tegye, amihez kedve van, most halmozottan lesz rá lehetősége!

Bak

Anyagi szempontból nincs oka panaszra, ez a hónap jól alakul. Sok energiát fektet a munkájába, ám ez meg is térül Önnek. Ez az időszak kedvező szerződések megkötéséhez, ugyanakkor a közlekedésben legyen körültekintő, és jól fontolja meg, kinek mit mond.

Vízöntő

Kedvező anyagi fordulatra számíthat ebben a hónapban, kedves Vízöntő. Hivatásában szerencsésen alakulnak a dolgai, és ez szép anyagi haszonnal jár. Talán a „bohémkodásra”, szórakozásra költhetne egy kicsivel kevesebbet, de miért is ne? Végül is megengedheti  magának. Jól működik a „beszélőkéje”, és hivatalos ügyek intézésekor, valamint emberi kapcsolataiban kitűnően kamatoztatja ezt.

Halak 

Anyagi természetű nehézségeire végre megoldást talál. A hónap közepétől egyre pörgősebbé, vállalkozás terén aktívabbá válik, érdemes most elintézni tennivalóit. Munkahelyén jól gondolja meg, hogy kinek mit mond, mert egy kollégájával problémája adódhat.

vissza az előző oldalra