Kis Zoltán - Megnyílt a SPAR 2. rész

Kis utánjárással további érdekesnek tűnő tényeket fedezhetünk fel a SPAR 1045 m2-es üzlethelyiségének értékesítése kapcsán.
Ha valaki veszi a fáradságot, és elballag a vevő székhelyeként megadott budapesti címre, azt láthatja, hogy a cégneve helyett csak az ügyvezető neve van a kapucsengőre kiírva. Nehéz elképzelni, hogy így lehet tényleges tevékenységet végezni.

Van azonban olyan iroda Budapesten, ahol ki van írva az ajtóra a S.A.I. Hungary Kft. neve, azonban itt a Dabas Castrum Kft. neve is ki van írva. A helyszín a Castrum kisebbségi tulajdonosának és egyben ügyvezetőjének irodája.

Egy irodában az üzlethelyiség eladója (Castrum) és vevője (S.A.I.)? Mit szól ehhez a Castrum többségi tulajdonosa, a Dabasi Önkormányzat? A két cég ilyen szoros együttműködésének ismeretében ugyanis felmerülnek komoly, az önkormányzati érdek esetleges sérülését firtató kérdések, melyeket mindenképpen meg kell válaszolni.
Információink szerint a polgármester úr kezdeményezte is az ügy tisztázását az ügyvezetővel, szükség esetén pedig vizsgálóbizottságot fog felállítani. Következőszámunkban szeretnénk beszámolni ennek eredményeiről.

vissza az előző oldalra