Gecser György - Birkózás

A 2005. év utolsó gyermek - diák versenyét december 10-én Monoron rendezték. Ezen a számunkra levezető versenyen felszabadultan álltak gyermekeink a szőnyegre.

Az induló hat csapat közül sok ismerős arc méregette a mieinket, kik jöttek el, melyik súlycsoportban van esélyük ellenünk. A Diák Olimpián és Magyar Bajnokságon dobogós helyezést elért versenyzőink szinte kötelezően hozták a tőlük elvárható helyezéseket. Természetesen a többiek is remekül szerepeltek.

Volt néhány gyerek versenyzőnk, aki először állt szőnyegre, ők is küzdöttek derekasan és érmeket is szereztek.

Az eredmények:

gyermek korcsoport:

Bozsik Dávid            I. hely

Simon János            II. hely

 Lajó Tamás            III. hely

diák korcsoport:       

Majoros Péter            I. hely

 Gecser Máté             I. hely

 Vámos Szebasztián   II. hely

Petrányi Zoltán             III. hely

 Nagy Tamás    IV. hely

Ezekkel a helyezésekkel csapatban a harmadik helyet értük el. A csapat eredményünk csak létszámunk miatt nem lett jobb, nem tudunk minden súlycsoportban gyermeket indítani. Ezért is várunk minden, a sportág iránt érdeklődő fiatalt.

Évzáró bankettunkon, ahol a szülőkön kívül támogatóink, segítőink és az önkormányzat is képviseltette magát, Vatai László az eredmények felsorolása, az oklevelek és jutalmak kiosztása után örömmel jelentette be, hogy ez év februárjától a szakosztály helyet kapott a DS-ben. Edzéseinket kultúrált körülmények között tudjuk folytatni a város központi sportlétesítményében. Remélem, ehhez a döntéshez hozzájárultak  sportolóink 2005-ös eredményei is.

vissza az előző oldalra