Matus Szilvia - 2006. február havi horoszkóp

Kos

Anyagi ügyeivel kapcsolatos gondjai tovatűnni látszanak. A munkába befektetett energiája most megtérül, és szépen hoz a konyhára. Legyen a szokottnál is óvatosabb, figyelmesebb, mert –főleg barátai köréből- becsaphatják. Megérzéseire érdemes odafigyelnie, mert a későbbiekben lehetősége nyílik ötletei megvalósítására.

Bika

A családi és párkapcsolati konfliktusok több türelmet és kitartást igényelnek, bár ez valójában sosem okozott problémát Önnek, kedves Bika. Ha tehetik, utazzanak el kedvesével, ez mindenképpen segít feloldódni. Hivatásbeli problémái átmeneti jellegűek, ne vegye ezeket túlzottan a szívére.

Ikrek

Közlekedéssel, tanulással, hivatalos ügyek intézésével kapcsolatban nehézségekbe ütközhet, a dolgai nem mennek olyan gördülékenyen, mint ahogyan szoktak. Munkájára több figyelmet fordít, és élvezheti ennek pozitív hatásait. Ha Ön tanul, a vizsgák most komoly terheket rónak Önre.

Rák

Lélekben gondok nyomasztják, de ez a hónap számtalan olyan eseményt produkál, melyek a gondokat sikeresen feloldják. Gyermekével és partnerével egyre harmonikusabb a viszonya. A hónap közepén lehetőség nyílik utazásra, -akár külföldre- és szeretteivel nagyon kellemes időszakot élhetnek át.

Oroszlán

Az otthonában, családjában felmerülő problémák oldódnak ugyan, de partnerével még mindig nem sikerül megtalálni a közös hangot. Próbáljanak jobban odafigyelni egymásra! Munkahelyi gondjai a hónap közepétől rendeződhetnek.

Szűz  

Munkatársaival szemben érzett bizalmatlansága beigazolódik, valakiben csalódni fog, és a felmerülő kommunikációs problémák csak rontanak a helyzeten. Kedvesével jól megértik egymást, sokkal oldottabb a viszonyuk, mint néhány hónappal ezelőtt. Tanulmányok, esetleg külfölddel kapcsolatos ügyek terén február közepétől enyhülnek a feszültségek.

Mérleg     

Anyagiak szempontjából szerencsés ez a hónap, de még így is van esélye rá, hogy túllépje a kereteit. Munkahelyén nagyjából jól érzi magát, csak minimális nézeteltérésre számíthat valamelyik „kedves” kollégájával. Szerelmi ügyekben jobb az óvatosság, csalódás lehetőségét ígérik a csillagok.

Skorpió

Igazán szerencsésnek érezheti magát ebben a hónapban, kedves Skorpió. Emberi kapcsolatai kitűnően alakulnak. Otthonában adódik ugyan némi probléma, de kedvesével szerencsésen felülemelkednek a nehézségeken. Ha anyagi gondjai adódnak, azért csak a saját könnyelműségét hibáztathatja.

Nyilas

Anyagilag igen kedvező hónap ez kedves Nyilas, érdemes kihasználnia a kínálkozó lehetőségeket. Amire több figyelmet kell fordítania, az a családja és munkatársai. A közlekedésben legyen fokozottan óvatos és megfontolt.

Bak

Céljai megvalósításához most barátok, támogatók segítségére számíthat.  Ám legyen a megszokottnál is körültekintőbb, (például szerződéskötésnél) mert nem biztos, hogy egyeznek az anyagi érdekeik, melynek elsősorban Ön látja kárát.

Vízöntő

Családi konfliktusai és hivatásbeli problémái erősen nyomasztják. Érik Önben a munkahelyváltás gondolata, és ha lépésre szánná el magát, kedvező fordulatokra számíthatna. Mégis visszatartja valami.  Hagyatkozzon bátran a megérzéseire, és ha úgy dönt, munkahelyet vált, a családja támogatni fogja.

Halak  

Ha Ön tanulmányokat folytat, most rendkívül kedvező időszakra számíthat. Szinte tanulnia sem kell, elég, ha intuíciójára hagyatkozik. A szokottnál is zárkózottabb lehet, de érdekes módon most kényszerűnek érzi az önként vállalt magányosságot. A hónap közepétől aztán egyre nyitottabbá válik környezete legnagyobb örömére.

vissza az előző oldalra