Birkózás

Sportolóink szinte egész nyáron folyamatosan edzőtáborban voltak. A női válogatottal eltöltött szegedi két hetes tábort a dabasi követte, szintén a lányokkal. Ezek után a dunaharaszti és néhányuk számára a kocséri illetve ceglédi tábor következett. Utóbbiakban a Vasas valamint egy francia csapat gyerekeivel fejleszthették tudásukat. A fennmaradó időben az EB-n induló keret edzéseit látogatták Budapesten.

Diák korcsoportunknak reméljük sikerül bebizonyítania a Diák Olimpián, hogy nyári felkészülés nem volt hiábavaló. Ezt a birkózó VB-vel egy időben és egy helyen szeptember utolsó hetében rendezik Budapesten.

Egy versenyzőnk – Harmincz Gergely- Budapesten a már ismert Heraklesz program keretein belül folytatja pályafutását, természetesen továbbra is a Dabas SE versenyzőjeként.

A nyár legnagyobb híre hazai berkekben, hogy Harmincz Zsoltot a sportági szövetség ajánlása alapján a következő nyári olimpián (Peking) induló válogatott kerettagjának választották. Erről a szakosztályt és Zsoltot Schmidt Pál az olimpiai bizottság elnöke levélben tájékoztatta. Gratulálunk!

Természetesen szeretettel várjuk az érdeklődő óvodás- és iskoláskorú gyerekek jelentkezését edzéseinken.

Gecser György

vissza az előző oldalra