2005. augusztus havi horoszkóp

mKos

Szerelem:

Nagyon kellemes hónap vár a házasságban élő Kosokra.. Kapcsolatuk áradó és harmonikus. A barátaikkal való túlzásba vitt szórakozás okozhat ugyan némi konfliktust önök között, de végül felülemelkednek ezen.  A szerelmes Kosok viszont csalódásokra, feszültségekre számíthatnak. 

Munka, hivatás:

Nem köti le a munkája, sokkal jobban foglalkoztatja az érzelmi élete. Vállalkozók készüljenek fel a nehézségekre, mert terveik nem elképzeléseiknek megfelelően fognak alakulni.

Pénz:

 Vegyes hatások érik, lesznek bevételei, de bármennyi pénze is van, biztos, hogy túlköltekezik. A szórakozás és a barátai nagyon sokba fognak kerülni önnek.

 

n  Bika

Szerelem:

 A hónap eleje érzelmileg túlfűtött lehet, a szakítás sem kizárt, ám ha ezeken a nehéz napokon túljutnak, kellemes időszak köszönthet önökre.

Munka, hivatás:

Főnökével nehézségei adódhatnak, amelyek otthona hangulatát is megterhelik. Munkatársai körében szerencsére partnerre talál a problémák áthidalásához.

Pénz:

 Ez nem a nagy befektetések ideje, pénzügyei stagnálnak. Házastársa jövedelme most némi segítséget jelent.

 

o Ikrek

Szerelem:

Szerelmi élete optimális, a rokonok által indukált problémákon játszva felülemelkednek. A házasságban élő Ikrek viszont készüljenek fel a vitákra, nehézségekre, otthonukban pattanásig feszülhet a húr.

Munka, hivatás:

A kereskedelemmel, utazással foglalkozó Ikrek nehéz periódus elé néz. A közlekedésben fokozottan legyen óvatos! Ha másodállása van, az most nagyon megterhelő lehet.

Pénz:

Vegyes hatások érik, úgy tűnik, ez a hónap nem a pénzről szól önnek.

 

p           Rák

Szerelem:

 Kedvesével anyagi jellegű vitái adódhatnak, ezeket a vitákat szerencsére viszonylag gyors békülések követik.

Munka, hivatás:

 Ez a hónap nem alkalmas munkaszerződés aláírására, de ha ez mégis elkerülhetetlen, akkor rendkívül körültekintően járjon el. Tűnhet önnek úgy, hogy főnöke támogatja, de ne dőljön be, valójában csak akadályokat gördít ön elé.

Pénz:

Az egyetlen, ami a konyhára hoz, az a munkájából származó jövedelme. Mindenért drágán megfizet, becsaphatják, várt pénzeit nem biztos, hogy megkapja, figyeljen oda!

 

q  Oroszlán

Szerelem:

Párkapcsolati feszültségekkel tarkított a hónap. Úgy érzi, kedvese akadályozza céljai elérésében, ez sok vitára ad okot. Ha szerelmi kapcsolata van, az most drága lesz, sokat költ rá.

Munka, hivatás:

Egyre fontosabbá válik a munkája, szeretné megmutatni, mi mindenre képes, ám felettese képes bármit megtenni azért, hogy ezt megakadályozza.

Pénz:

A hivatása most szépen hozhat a konyhára.. Vállalkozást vezető Oroszlánok viszont komoly kiadásokra számítsanak!

 

r Szűz

Szerelem:

Házastársával kellemes napokat tölthet el külföldön, a kikapcsolódás mindkettőjükre ráfér. Ha titkos viszonyt folytat, az ebben a hónapban végleg megszakadhat.

Munka, hivatás:

Túlhajszoltnak érezheti magát, bár tudjuk, hogy a „munkamánia” Szüzeknél könnyen előfordul. Egy „kiküldetés” is komoly terheket róhat önre, ami otthonában érezteti negatív hatását.

Pénz:

Kitűnően alakulnak anyagi ügyei. Mindkét állása szépen hoz a konyhára. Csak legyen ideje élvezni is!

 

s Mérleg

Szerelem:

Egy gyönyörű, harmonikus szerelem kiteljesedését mutatják a csillagok, ami minden várakozását felülmúlja. Igazán megérdemli, hiszen önnek nagyon fontos a társ. Ám barátai körében ez némi feszültség forrása lehet.

Munka, hivatás:

Az alkalmazotti szférában dolgozó Mérlegek viszonylag nyugodt időszakra számíthatnak. Vállalkozók viszont problémákkal találják szemben magukat, terveik megvalósulása akadályokba ütközik.

Pénz:

Kicsit jobban oda kellene figyelnie, hogy mire mennyit költ, mert ebben a hónapban egyfolytában túllő a célon, és ez be nem fizetett számlák tömegeit vonja maga után..

 

tSkorpió

Szerelem:

A szerelmi kapcsolatban élők érzelmi élete kielégítő, optimális, harmonikus, csodálatos… a párkapcsolatban élők viszont úgy érezhetik, összecsapnak a fejük felett a hullámok, és különben is, elegük van az egészből.

Munka, hivatás:

Hivatása túl nagy terheket ró önre, és mivel munkahelyi gondjait nem tudja a „küszöbön” kívül hagyni, azok családjában, de leginkább párkapcsolatában problémákat okoznak.

Pénz:

Kicsivel kevesebbet költ most, mint amennyit keres, és ez jó arány, ráadásul mellékes jövedelme is szépen profitál.

u   Nyilas

Szerelem:

Nos, ez a terület most nem kap túl nagy szerepet az életében. Életének egyéb területei kötik le figyelmét.

Munka:

Komoly vitája adódhat egy kollégájával, és nem kizárt, hogy erkölcsileg alulmarad. Felettese is ön ellen fordul, és ez nyomasztani fogja önt, mert valójában nem érti majd az okát.

Pénz:

Nem kizárt, hogy az imént említett vitás ügyeinek anyagi vonzata is lehet. Esetleg egy külföldi út is húzhat ki pénzt a zsebéből. Mindenesetre, kényelmetlenül fogja érinteni.

 

vBak

Szerelem:

Nos, ez nem a legjobb hónapja, kedves Bak. Partnerével való kapcsolata komoly próbatétel elé néz, minden megfontoltságára szüksége lesz, hogy a helyzetet kezelni tudja.

Munka, hivatás:

Hivatása teljes megelégedettséggel tölti el. Kiválóan alkalmas arra, hogy problémáiról elterelje a figyelmét. Lehetőségei határtalanok.

Pénz:

Gondjai adódhatnak a hónap elején és végén. A köztes időszakban kedvező tendenciák várhatóak, de a negatív hatások erőteljesebbek.

 

wVízöntő

Szerelem:

Partnere és családtagjai túl nagy terheket rónak önre. Ön - akinek annyira fontos a szabadság és a függetlenség -, most úgy érzi, problémái gúzsba kötik. Egy kis kikapcsolódás kitűnően oldja a feszültségeket.

Munka, hivatás:

Tennivalóinak nagy része az otthonára összpontosul. Most ezt is nyűgnek érzi.

Pénz:

Vegyes hatások várhatóak, ám pénzügyi helyzete inkább kedvezőnek mondható. Mindenek előtt családja támogatását élvezheti ebben a hónapban.

 

x        Halak  

Szerelem:

Partnerével nagyon jó most a kapcsolata. A hónap elején ugyan adódhat önök között némi félreértés, de megbeszélik a dolgokat, és mindent sikerül tisztázniuk.

Munka, hivatás:

Nem mondható el ugyanez egy munkahelyi konfliktusáról. Itt a kommunikáció csak olaj a tűzre, és növeli a feszültségeket. Kevés esély van a békés megegyezésre.

Pénz:

Nem az elvárásainak megfelelően alakul a pénzügyi helyzete. Hitel felvételére viszont kedvező ez a hónap.

 

vissza az előző oldalra